|
411. What Is End To End Testing?
Date Posted: 06/26/2012
Ans: End to end testing uses two or more sets at multiple locations to simulate a fault at every end of transmission line simultaneously to evaluate the entire protective scheme as a total.
|
|
|
412. What Is First Customer Shipment?
Date Posted: 06/26/2012
Ans: New software that is build and released to the first paying customer.
|
|
|
413. What Is Dynamic Unit Testing?
Date Posted: 06/26/2012
Ans: Dynamic unit testing is execution based testing methodology in which a program unit is actually executed and its outcomes are observed.
|
|
|
414. Test Suite
Date Posted: 06/26/2012
What is test suite?
Ans: Test suite is certain group of test cases that are executed as a package in exact sequence. These are mainly related by area of system that they exercise by their priority or content.
|
|
|
415. What Is Extreme Programming?
Date Posted: 06/26/2012
Ans: Software development methodology which is self adaptive and people oriented. XP begins with five value; communication, feedback, courage and respect. It then builds up to12 rules/expectation which XP project should follow.
|
|
|
416. What Is Test Prioritization?
Date Posted: 06/26/2012
Ans: Test prioritization is order of executing test cases according to particular criteria.
|
|
|
417. What Is Scrum?
Date Posted: 06/26/2012
Ans: Scrum is project management method for software development. It is an iterative, incremental process for developing any product or managing any work.
|
|
|
418. What Is Emulator?
Date Posted: 06/26/2012
Ans: Emulator permits computer programs to run on a platform m other than one for which programs are written originally.
|
|
|
419. What Is Dynamic Testing?
Date Posted: 06/26/2012
Ans: Dynamic testing helps to locate the faults which might be in executable data. This can also be defined as Testing that is conducted by executing the program with real inputs.
|
|
|
420. What Is Application Dependency Testing?
Date Posted: 06/26/2012
Ans: The application dependency testing verifies if the application in conformance with variability and constraints dependencies specified in domain and application variability models.
|
|